Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-07, 21:52   #601
gosiaczek071
Zakorzenienie

Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Madziara ja bym brała body i pajaca. Rajtuzy to tak srednio na pierwsze ubieranie

Poli teraz nie bede szukać-po porodzie jak sie nieco ogarne bede męczyć dziewczyny teraz używam kremu bioderma hydrabio i tyle :O kupiłam w aptece-to chyba nie jest zły?

Kejka no nie przejmuje sie (aż tak...) chociaż do ostatniej wizyty mowilam ginowi na ucho ile wazę-bo maz jest na każdej wizycie ze mną. I zawsze mowilam mu , ze nie moze mężowi powiedzieć bo to tajemnica lekarska [emoji23][emoji23] i polewali oboje. Ale ostatnio maz wylukal sam w karcie. Nic nie mowil, wiec juz sie nie wstydzę [emoji85] no ale głupio troche ze tyle przybyło. A niektórym z was udało sie polowe z tego albo i mniej:P no trudno no...nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem-teraz bedzie juz z górki.

A waga Antka to teraz +/- 400 g wiec biorę poprawkę na to. Podejrzewam, ze bedzie przy porodzie ok 3500 tak naprawde no-3700 max [emoji14]

Aha- ja jestem najmłodsza z naszej 4 i nie byłam rozpieszczana lub lepiej traktowana. Miałyśmy wsystkie tak samo raczej. Za to u meza w rodzinie widzę, ze najmłodszy jest zawsze ten najbiedniejszy, najbardziej poszkodowany i wogole naj naj, z kolei ten pierwszy tez lepiej no bo pierwszy a moj maz po srodku no to tak sobie. Nie tyczy sie to jakis poważnych spraw na szczęście ale momentami da sie odczuć

Lece spac, dobranoc laski

Edytowane przez gosiaczek071
Czas edycji: 2016-03-07 o 21:55
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora