2007-11-04, 20:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !!
Trochę mi to zajęło, ale jest Orzechy wcinać Jogurt grecki też jest niezły ^^
Cytat:
Napisane przez tamonita
Naprawde ? Przytyłaś 7 kilo i naprawde nawet tego nie odczułas ?? Kurde.. ale fajnie  też bym chciała 
A powiedz mi czy te 7 kilo rozłozylo Ci się równomiernie na całym ciele ? Bo ja mam taką głupią obawe, że mi się to skumuluje np. na brzuchu  wiem, wiem.. to glupie...
a mogłabyś mi napisać mniej wiecej co jesz, taki jeden przykładowy dzień no i dlaczego własciwie chcesz przytyć ? Też zabardzo schudłas, czy zawsze taka chuda byłas ? Wybacz moze pisałas już wczesniej o tym, ale nie cofalam się do wczesniejszych wypowiedzi.. z góry bardzo Ci dziękuje, az mi lepiej po tym co napisalas  ) 
|
Powód: Skutki anoreksji. Brak miesiączki, zaburzona gospodarka hormonalna. Muszę dobić co najmniej 47-48kg/162-164.
Rozłożyło się równomiernie, na brzuchu niewiele -właściwie nadal tyle samo. Oczywiste jest, że jak się dużo je to brzuch odstaje, ale nie jest to tłuszcz tylko 'poczekalnia'. W jednym dniu zjadłam mało i brzuch był płaski. Więc bez obaw
W tym wątku jest kilka moich jadłospisów - zamieszczam też w 'ile dzisiaj zjadłam', są również moje posty w śniadaniowym i obiadowym
Ale przykładowo dzisiaj:
Ś: Twarożek domowy z miską płatków otrębowych, startym jabłkiem
2śn: Grahamka z połową dużego budyniu malinowego, twarożek domowy z drugą połową budyniu i płatkami otrębowymi
O: Pierś z kurczaka grillowana, 100-150g (suchego) ryżu brązowego, warzywa
P: 80g orzechów włoskich, serek homo nat.
K: Grahamka z fetą,warzywami i serkiem wiejskim, sałatka z puszki tuńczyka, warzyw i ketchupu
Podstawą u mnie jest codziennie: Mięso (chude i wędliny do chleba - dzisiaj brak, bo się skończyły), pełnoziarniste/naturalne produkty zbożowe, orzechy (dużo musi być )jajka, warzywa, owoce, twarogi, serki itp.
...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
|
|
|