Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 20:38   #388
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
nefre wez mnie nie dołuj ze juz cos robisz, ja to sie narazie lenie od rana do wieczora i nawet nie mysle o szkole wszak mam jeszcze 2 tygodnie zwolnieniaMozna wiedziec jaki masz temat na ustny z polskiego?

Fajne to

Ale sie ciesze za poł godziny skazany na smierc
Mam "Wizurnek matki w literaturze i sztukach plastycznych" ; ) A Ty jaki sobie wzięłas?
ja już się biore, bo sorka z polskiego ubzdurała sobie, że na grudnia juz mamy miec konspekt gotowy

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
witam... dawno mnie tutaj nie było ale zbytnio nie mam o czym pisac... od 2 dni kłóce sie z tz... po ponad 18 miesiacach bycia razem nie wiem co bedzie dalej... całymi dniami nic nie robie... tylko płacze i się smuce ... nie wiem juz nic ... brak mi sił.. przepraszam nie mam sił czytac co napisałyscie... przepraszam ze wogóle zawracam Wam głowe... miłego wieczoru narazie

NIE ZAWRACASZ! Aniu, pomyśl jutro nad tym wszystkim, spójrz przyszłościowo na Wasz związek. Myśle, że przechodzisz tzw. kryzys związkowy. Każdego chyba dopada coś takiego jak myślenie nad sensem tego wszystkiego itp. Mam nadzieje, że wszystko sie ułoży ;*

A ja uciekam do spania juz raczej..
M. wrócił i ahh

Dobranoc

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora