Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-05, 15:14   #2571
laylaaa
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

A ja, jak je czytam to jestem załamana.. Wszystkie już macie plany na studia, ambitne plany. Wiecie po części gdzie chcecie iść, uczycie się.. A ja? Czuję się jak idiotka. Nie mam pojęcia na jakie studia chce iść (no, może tylko tyle, że chciałabym składać na AWF u siebie i w Rzeszowie), moja nauka jest tragiczna, nie umiem się zmobilizować, chociaż wiem, że powinnam się uczyć bo JUŻ, ZARAZ będę miała maturę a wiem, że orłem nie jestem.. :|

Zresztą ja nawet jako tako nie myślę o studiach bo najpierw chcę zdać maturę i tylko to teraz zaprząta moją głowę.. Boję się, że jej nie zdam a co dopiero mam się nastawiać na jakieś studia

Przyszłam się Wam trochę wyżalić.
Głowa mnie boli, nic mi się nie chce a jutro mam spr z historii, dzisiaj biologię, źle się czuję, pogoda mnie dobija, nie znalazłam kurtki na zimę, nie ma już czapki która mi się podobała, wyglądam jak wypłosz, niedobrze mi jak na siebie patrzę..
ja mam tak samo.. kazdy mowi o kierunkach na ktore bedzie skladal a ja nic NIE WIEM
chyba nie wymyslono jeszcze studiow ktore by mnie interesowaly tak w 100%
moja nauka tez jest okropna.. o np teraz pouczylam sie WOSu przez 10 minut i wlaczylam komputer. a jutro sprawdzian.
tez strasznie wygladam, wysypalo mnie znow i to bardzo, nawet korektor juz tego nie zakrywa

a co do sytuacji z przyjaciolkami to domyslam sie jak sie czujesz, kiedy one wszystkie z facetami..
ale przeciez Ty tez jestes atrakcyjna, na pewno nie mniej od nich. wiem ze to banalne tak pisac, ale na kazdego przyjdzie kiedys pora : ) i znajdzie sie jakis nieszczesnik :P
zartuje, na pewno bedzie chlopowi dobrze : D

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora