Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwna relacja damsko - męska
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-09, 14:11   #2
tarkowska
Zadomowienie

Dot.: Dziwna relacja damsko - męska

Cytat:
Napisane przez aniaakurat3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję porady. Prowadzę własną knajpę. Jednego z klientów znam od prawie roku, początkowo zwykły znajomy, później kumpel. Po jakimś czasie zaczęliśmy być razem (próbowaliśmy) w ciągu miesiąca związku zostawił mnie 3 razy (różne powody) ale cały czas nas do siebie ciągnęło i wracaliśmy do siebie. Po 3cim rozstaniu zaproponował, że się będziemy kumplować, zgodziłam się. Wszystko byłoby oki, gdyby nie fakt, że zaczął przychodzić do mnie do pracy i siedzieć ze mną po 2 - 3 h dziennie. Znowu coś do niego poczułam. On ma trudna sytuacje rodzinną, kiedyś napisał, że gdyby nie to, że teraz ma bardzo trudny okres nadal bylibyśmy razem. No i powiedziałam mu, że za bardzo się przywiązuje kiedy tak spędzamy czas razem,i że koniec z ta relacją. On był w szoku po czym powiedział, że oki, nie będzie mnie już nachodzić. Jest mi cholernie przykro. Co o tym myślicie?
Jest Ci przykro, to oczywiste, ale zdania nie zmieniaj. Nie ma sensu utrzymywać koleżeńskich kontaktów, gdy jedna strona liczy na coś więcej i się męczy.

3 razy Cię zostawił już. Powody są nieistotne, to się nie może udać. Nie licz na to.
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując