2007-11-06, 06:15
|
|
Konto usunięte
|
Wrócić do dawnych wymiarów.
Witam. Szukałam w wyszukiwarce podobnego tematu, ale niestety nie znalazłam. Jeśli go pominęłam proszę o przekierowanie.
Od dawna dosyć dużo ćwiczę. Kiedyś taniec 3 razy w tygodniu +ćwiczenia w domu takie "ogólnorozwojowe" .
Mmimo dużej ilosci ćwiczeń ćwiczeń nie mogę wrócić do dawnych wymiarów.
Kiedyś było tzn. kilka miesięcy temu (od bioder w górę) 91-61-85 przy wzrości 164 i wadze 53kg i wyglądałam świetnie, niestety odbiło mi i zaczęłam się odchudzac staosując drakońskie diety - tak schudłam do 46kg w ciągu miesiaca i wymiarów 86-57-84, potem jeszcze trochę, a potem widaomo - rzuciłam się na jedzenie i szybko przytyłam do tych 58kg i wymiarów 98-72-88.
No, ale do sedna, chciałabym powrócić do dawnych wymiarów - tych sprzed drastycznego schudnięcia, ale nie wiem jak to zrobić i dziwi mnie ze się to nie dzieje - wykonuje te same ćwiczenia+dołożyłam jeszcze hantle, zrobiłam a6w, stosuję dietę ok 1200kcal, waże tyle samo co kiedyś przy moich idealnych wymiarach, ale teraz przedstawiają się one tak (od bioder w górę) 95-66-88.
To bardzo flustrujace..nie wiem cyz to wina rozwalonego być może metabolizmu, moze powinnam więcej ćwiczyć, nie wiem. Dlatego tez prosze o radę.
Dlaczego tak się dzieje? Czemu nie mogę znowu mieć moich idealnych wymiarów, mimo wszelkich starań ? No i w końcu prosze o radę, co powinnam zmienić i co zacząć robić aby znowu je uzyskać?
|
|
|