Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-09, 21:13   #2671
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
naprawdę tak stoją ceny za koncert, że bardziej opłaca się jechać do Londynu??...

Bilety są w sprzedaży od kilku miesięcy (bodajże od listopada albo nawet października), więc większość jest sprzedanych. Zostały bilety albo ze 'średniej półki' albo najdroższe. Najbliższe miejsca, gdzie mam bezpośredni dojazd autobusem, są wyprzedane. Brałam pod uwagę tylko Sztokholm, Zurych i Londyn. Do Sztokholmu dostanę się względnie tanio, to samo do Londynu, Szwajcaria najdrożej, ale lot w miarę bezpośredni (Kraków - Bazylea). Naotmiast wzięłam pod uwagę ceny noclegów, Szwecja i Szwajcaria pod tym względem wygląda bardzo słabo, po prostu ceny nieporównywalne, a koncert tylko jeden - więc i wywindowane już teraz. W Londynie są 4 koncerty, baza noclegowa duża, myślę, że kosztów biletu na koncert nie przekroczę za pakiet lot + kima (coś około 75 funtów zapłaciłam, nie chcę sprawdzać, ile ściągnęło z karty najtańsze kosztowały ok 50 funtów, już nie pamiętam dokładnie; z drugiej strony w Polsce za koncert dosyć popularnych gwiazd płaciłam 120-140 zł, w takiej 'średniej' taryfie).
Być może zagrają w drugiej turze w Polsce, więc wtedy wybiorę się drugi raz :P

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Fajnie, że wygrała, też się cieszę. Ale mimo wszystko, uważam, że jej filmik miał jedną nadrzędną rolę - pokazać faka wszystkim frajerom, którzy jej kłody pod nogi rzucali. O ile nie ma w tym nic złego tak z zasady, jej film odbieram jako wręcz chorobliwe pokazanie swojego triumfu. Niemiło się to oglądało.
przyznam, że z uwagą zaczęłam słuchać i oglądać gdzieś od momentu, kiedy zaczęła opowiadać stricte o makijażu (trochę mi się śmiać chciało, jak opowiadała o tych wszystkich inspiracjach) i później trochę przewinęłam. Natomiast słyszalam, że ktoś jej zarzucił brak szkoły (techniki?). Cóż, być może ma powody, żeby tego faka pokazać. NO ale nie wiem, może coś gorszego mówiła?
Dla mnie nie poddawanie się, rozwój, dążenie do celu - to jest ambicja
Natomiast np. chwalenie się jedzeniem jakichś śmieci, tanich rzeczy w celu zakupu torebki - to jest chora ambicja (przykład z d., ale tak bardzo YT i niektóre gwiazdy tego światka)
Natomiast mi po tym filmiku ciężko oceniać jej ambicję

Cytat:
Napisane przez Dragonknight Pokaż wiadomość
Mnie to jakoś szczególnie nie dziwi. Sama mam na fejsie polubionych ze 100 stron i o ile nie wyświetli mi się w powiadomieniach, albo w aktualnościach to nie wiem nawet, czy się na nich coś nowego pojawiło. Nie mówiąc już o grupach.
Znam przypadek stronki, która ma 50 tysięcy polubień a post lubi średnio 10-20 osób. Ludziom po prostu się nie chce.
ja śledzę ponad 2 tys profili, nie sposób się połapać w czymkolwiek. Mam porobione zakładki dla ulubionych profili i tyle. Nigdy nic nie wiem, co się dzieje na fejsie, mimo że chwilowo byłam social media ninja heh
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora