2016-03-09, 20:27
|
|
Pani Mizantrop
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Cytat:
Napisane przez violetxprison
Dziewczyny mam pytanie do tych z Was które kupowały zapachy dostepne w usa z YC na allegro u pana P. ... własnie odebralam paczke - w niej 7 wosków: Peach Cobbler, Exotic Bloom, Cherry Lemonade, Violet Ice, November Rain, Eucalyptus oraz Sunflower i musze przyznać, że praktycznie każdy na sucho mi tak śmierdzi że szok... Yankee ma różne zapachy, nie każdemu poszczególne podchodzą, ale jednak w większości wydaje mi się, że nie ma efektu momentalnego odrzucenia... Wczesniej zamawiałam White Chocolate Apple, Vineyard i Sea Coral - było to samo - ale pomyślałam że pewnie nie trafiłam z zapachami i po prostu wywaliłam do kosza  ...
Szczerze nie wiem o co chodzi, czy to ja mam jakoś szczególnie wrażliwy zmysł węchu..  Przez chwilę mnie naszła myśl że to podróby, ale nie wiem czy komuś chciałoby się w coś takiego bawić
Czy ktoś miał kiedykolwiek podobny PROBLEM? 
|
Nie miałam nigdy takiego problemu na tak dużą skalę Owszem, Apple & pine needle mi śmierdział tanią kostką toaletową, a Summer scoop przyprawił mnie o takie mdłości, że autentycznie zrobiło mi się niedobrze i musiałam przewietrzyć, ale to już przy paleniu, poza tym nie miałam podobnych przypadków
|
|