Wątek
:
Szpital MSWiA czy BARLICKI wŁodzi KRZYWA PRZEGRODA
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-11-06, 08:19
#
5
MałgosiaRybka
Przyczajenie
DO xMartinix
Cześć!!!!!!
Już myślałam że nikt nie odpowie na mojego posta
przede wszystkim mam nadzieje ze ciut lepiej sie czujesz a efekty operacji będą dla Ciebie pozywtywną niespodzianką
Oczywiście że mam pytania
Powiedz mi jeśli możesz ja załatwiałaś pobyt w szpitalu barlickim...czy na NFZ czy prywatnie...czy może w sposób łączony: przegroda na NFZ a garbek prywatnie
Jeśli moge zapytać o koszt jaki poniosłaś jeśli robiłaś "plastykę nosa" jesli tak to sie nazywa.
Czy o "plastyce nosa" rozmawiałaś z prof Julią Kruk -Jeromin czy prywatnie załatwiałś wizytę u któregoś z lekarzy??
Który z lekarzy jest najlepszy pod względem chirurgii plastycznej (Twoim zdaniem)??? Czy wogóle polecasz ten szpital pod względem podejścia do pacjęta, opieki, chirurgii, informacvji...itp?????
Czy pokazywano Ci przed operacją przykładowe zdjęcia efektów pracy chirurgów plastycznych z Barlickiego???
Wiem że to duzo pytań ale poprostu ciężko znaleźć jakieś informacje o tym szpitalu i lekarzach...narazie doszukałam sie w większości szczątkowych ale niepochlebnych opinii. Ja mam skierowanie na prostowanie przegrody ale prywatnie chce zrobić plastykę noska(podali mi cene 2tys zł)..tylko jesli ma być gorzej niz jest to juz wole pozostać przy moim nochalku takim jaki jest...
BEDE BARDZO wdzięczna za Twoje informację!!!!!!
i jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ ŻE SIĘ ODEZWAŁAŚ
MałgosiaRybka
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do MałgosiaRybka
Znajdź więcej postów MałgosiaRybka