Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią nas po brzuszkach dzieci, czas do wiosny szybko leci - Lipcówki 2016 część V !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-11, 14:37   #133
kattoo
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci, czas do wiosny szybko leci - Lipcówki 2016 częś

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
nie wiem chyba nie, bo jakoś bym to odczuła? Czasami po pracy mam twardy brzuch i dużo większy niż teraz kiedy mam wolne, biore na noc 2xmagnez i jest ok

ja na zimę kupiłam 74 chyba juz

Poszłam na taki przydomowy ryneczek po Awanti wróciłam z siata zakupów i bez gazety
Moj mlody rozm 74 nosil dokladnie na roczek

Cytat:
Napisane przez kama_pas Pokaż wiadomość
Dziś znów przyszedł do mnie chińczyk z allie
😍

Wesola Ania sliczne zakupki 😍

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Dzielny chłopak ;-) u nas jest masakra z pobraniem..

1 kwietnia zaczynam 3ci trymestr [emoji134]

Będzie dobrze

Chyba wszędzie jest tak samo. U nas tez nie sposób się dostać do lekarza :-(

To chyba ok jeszcze? Ja mam 1,100 kg wiecej.. Ostatnio strasznie sobie folguję :-(

My też mamy pakiety w enelmedzie i medicover, a czasem jest tak że nigdzie nie ma miejsc do pediatry :-(

Barletta jest piękna, ale w dwóch sklepach odradzano mi ją właśnie ze względu na serwis :-(

Na szczęście już dobrze :-* byłaś już n aż tych zajęciach w szkole rodzenia? Ja zapisałam się na Karową jednak. Ruszamy 28.04.

Na moje oko to jakiś październik. Córka z 10 maja i 68 zaczęliśmy kupować w sierpniu. Zależy jak duże dziecko.

Kupiłam 2 kaftaniki w Smyku i 2 bluzki, dzinsy, bluzę i 2 kiecki... Mężowi też łatwiej kupować dla córki rzeczy :-(

Niestety stolarz się nie spodobał. Mąż stwierdził, że takie coś, to on w Ikei kupi. Co ja mam zrobić z tym chłopem? Powiedziałam mu, że niech w takim razie jedzie do Ikei i kupi. Ważne żeby było. I poszłam płakać do sypialni :-(

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Nie przejmuj sie. Przytulam
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora