2016-03-12, 11:27
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
Napisane przez BYou
Ale możesz pokazać M.,że w Polsce jest takie święto. I zrobić z Nim laurke.
pisząc: nasze święto miałam na myśli święta M. Tj urodziny itp.
No niestety w większości przypadków to tak jest, że jeśli kuleje relacja my- rodzice, my- tesciowie to słaba jest też więź z wnukami. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że nie znajdziecie czasu na Skype raz w tygodniu raz na2 tygodnie? Czy remont, zabieganie, praca itp to nie znów wymówka? Ja mimo kiepskich relacji z T. dzwonię raz w tygodniu. Robię to dla dziecka. Nie dbam o to czy wysyła coś, czy pamięta. Ja robię wszystko żeby Zoś wiedziała że ma nie tylko moich. Wiem, że to trudne, przepraszam jeśli Cię urazilam 
|
Moderna, zgadzam się z tym
Wiem też, że kontakty na odległość są utrudnione. Smutne, że rozmawiacie raz na kilka miesięcy z mamą. Nie jeździcie na swieta, oni do Was też nie... Ale jak piszesz, że kiedyś sie to zmieni to powodzenia 
Czemu nie pokazać M i nauczyć takiego pięknego, polskiego świeta jakim jest Dzień babci/dziadka??
Kasia, a co to bv??
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
Byou, własnie widziałam też same mozaiki. W oko mi wpadło koło zębate jest od 3 r.ż. A Quercetti Basic jest z kołem i mozaiką. Chyba mu kupimy to 
Moj K wczoraj wywijał przed telewizorem do piosenki Beyonce 7/11 Ma swoje hity ulubione, do których uwielbia robić tany-tany
|
|
|