Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stereotyp zboczonego buraka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-13, 00:16   #77
roblukas
Przyczajenie

Dot.: Stereotyp zboczonego buraka

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Właśnie idealne warunki, a nie szukanie ideału na siłę

Dla mnie autor tematu to jakby się z choinki urwał. Mam tyle zalet, tak super wyglądam i dochód mam, płyty nagrywam i fit jestem. Szukam takiej i takiej panny, ale żadna mnie nie chcę, tylko same średniaki (chociaż do tej pory nie wiadomo czym one się tak wyróżniają). Na portalach da się poznać kogoś, ale graniczy to z cudem. Sama się umawiałam z mężczyznami z netu, mężczyźni trafiali się mega spoko (a niektórzy naprawdę ekstra), ale co z tego jak nie iskrzyło. Co do dyskotek. Zawsze mnie dziwi jak ktoś mówi, że chodzi tylko jeden typ ludzi do klubu. Nieprawda! Wszystkich tych ludzi łączy to, że chcą się potańczyć/napić/pobawić/nawiązać nowe znajomości. Sama do klubu nie pójdę, ale chodzę ze znajomymi i wtedy nawiązuję nowe znajomości, bo ktoś tam kogoś zna i sieć znajomych się poszerza. Zamiast tak nad sobą się zachwycać, lepiej poszerzaj kontakty, bo wśród ludzi najlepiej nawiązać kontakty damsko-męskie.
I nie powiedziałem że tak nie robię i zgodzę sie z Tobą w zupełności jeżeli chodzi o poszerzanie kontaktów
roblukas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując