Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZARA koniec wyprzedaży, nowa kolekcja nam się marzy! - Zaromaniaczki LXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-15, 08:56   #2262
iva78
Zakorzenienie

Dot.: ZARA koniec wyprzedaży, nowa kolekcja nam się marzy! - Zaromaniaczki LXVIII

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
fajna to on ma mame!

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
I dlatego sam jest taki fajny

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Szok, są niemal identyczne, nie widziałam ich wcześniej
No jasne
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Morning!!!!
IVA - dm, omd, sdm kształtowały w młodości mój gust muzyczny, na nich się wychowalam....byłam na koncercie każdego z ww..... Nie jest mi obcy nagły atak spawacza (ostatnio przerabialismy go TZ hahaha) Naprawdę slucham tak różnej muzyki ze az boli......a moja cora nie rozumie jak mogę nie mieć ulubionego zespołu.....no nie mam.....nie umiem.wymienić tego jednego jedynego....chociaz gdybym.juz musiała to....bralabym D.Gahana bo kocham go od samego początku...a.im.starszy tym wygląda lepiej i tym bardziej piesci moje zmysły hahaha
Gahan jest boski a te jego ruchy szczegolnie uwielbiam jego teledysk It's no good . To tez muzyka mojej mlodosci

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Wielce prawdopodobne sandra-cretu/milli vanilli/papa dance/bad boys blue aaaaaaaaaaaa kocham!!!

Postanowiłam zaprzestać procederu kompulsywnego kupowania szmat, a w to miejsce zadbać o siebie, swoje zdrowie i przyszłość.....prawda ze zacnie? I dlatego kupilam nowe okulary korekcyjne
No co.......
Jeszcze Roxette i kawalek zespolu Europe oraz Guns N ' Roses mozna tak wymieniac i wymieniac.
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora