2016-03-16, 09:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez ameljja
Wracam po latach stron nieobecności  I bez paznokci na dodatek, w sensie są, ale same zobaczycie jakie
Złamał się faker, spiłowałam już resztę i aktualnie kształt nadrabiam kwiatkami
Wychodzi na to, że dla tych lustrzanych lakierów szkoda zachodu... Lepiej zaopatrzyć się w naklejki 
|
urocze kwiatuszki 
A znasz jakieś sprawdzone super lustrzane naklejki? bo ja nie przy moim tunelu musiałyby być jak najlepsze wodne naklejki, bardzo cienkie. Inaczej dalej wyglądałoby to fatalnie jakby odstawały, a przy okazji wnerw, skubanie itd, więc ja już chyba wolę lakier na kilka h 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Tak, czytałam. Z tego co zrozumiałam, to nie tyle "wymaga", ile jest wskazane by płytka była maksymalnie gładka.
Wrzuciłam, bo ten ich opis był bardzo podobny do tego co Ty na blogu pisałaś. Generalnie IMHO skórka nie warta wyprawki 
|
jest napisane "warunek konieczny" moze by i zadziałał na innej zwykłej bazie, ale to też bez sensu. 3 dychy plus przesyłka za samo srebro, a w BPS można capnąć w promo za 10$ z darmową wysyłką i do tego jeszcze mieć całą flachę bazy... a w trwałości bez różnicy jak to wynika z opisu.
Ale przy okazji wyjaśniła się moja ciekawość na temat zatopowania tego żelem - też niszczy lustro :/
|