Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry krem DOTLENIAJACY Skore,nie psujacy skory,nie zapychajacy,nie rozpulchniajacy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-16, 08:47   #5
chimay
Zakorzenienie

Dot.: Dobry krem DOTLENIAJACY Skore,nie psujacy skory,nie zapychajacy,nie rozpulchnia

Cytat:
Napisane przez Perlowe Wlosy Pokaż wiadomość
Zastanawialam sie ..jak juz jestesmy przy DOTLENIANIU
a moze sa jakies produkty -zywnosc,ktore dobrze dotleniaja skore?
Sport.

Cytat:
Napisane przez Perlowe Wlosy Pokaż wiadomość
CHIMAY,a jak dzis wyglada twoja pielegnacja?
ktore produkty polcasz,bo z tego co wiem to znasz sie na rzeczy i jestes wymagajacym klientem,nie kupujesz byle czego,a wszystko przemyslanie
Obecnie jestem przed wizytą u endokrynologa, wyniki badań wskazują na hiperandrogenizm i stąd najprawdopodobniej moje problemy z przetłuszczaniem się twarzy i skóry głowy oraz zanieczyszczaniem się cery. Polecam każdemu z podobnymi problemami zrobienie najpierw diagnostyki. Żaden kosmetyk nie wyleczy problemów powodowanych przez nieprawidłowości w organizmie. Ja zdecydowanie za długo z tym zwlekałam, zdecydowanie za dużo kasy władowałam w szukanie rozwiązań za pomocą kosmetyków, a efektów brak.

Jeśli chodzi o oczyszczenie porów to ewentualnie polecam kwas salicylowy, a na zwężenie ich kwas mlekowy. Tylko że efekty nie były u mnie spektakularne i zniknęły prawie natychmiast po odstawieniu tych kwasów. Plus w bonusie dostałam uwrażliwienie pancernej do tej pory cery.

W pielęgnacji doszłam do momentu, kiedy nie oczekuję od niej rozwiązania powyższych problemów, bo po półtora roku stosowania kwasów, po Zoraku, po minerałach rzekomo leczących cerę wiem, że efekty są minimalne, za to okupione uwrażliwieniem cery i niewyjściowym wyglądem. Teraz będę testować kosmetyki azjatyckie i ideę pielęgnacji warstwowej, głównie w celu walki z odwodnieniem cery.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując