Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-16, 13:39   #4544
Śniegowa
Oby do wiosny

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
z tego co czytam to te wszystkie efekty lustra kupę warte są tyle kasy za efekt, który się kilka godzin ma utrzymać... no ja dziękuję
(...)

zdecydowanie... tylko teraz pytanie - która firma ma fajne naklejki z takim efektem XD

ooo, czekam na Twoje spostrzeżenia
(...)

no wyobrażam sobie i wcale się nie dziwię, że go kupiłaś
Też to zauważyłam , Honor im trzeba oddać, ze uprzedzili, że to efekt na kilka godzin...

Minx

Tak jest! Po wczorajszych testach na sucho doszłyśmy do wniosku, że czarny lakier mamy za gęsty, bo nie chciał się zbierać. Biały safari był ok,
Płytki zakupione na targach to totalna porażka. I oszustwo ...
Babka na stoisku robiła prezentacje, i stemplowała prawie każdej dziewczynie wzorek. Płytki z głębokim grawerem, mięciuteńki stempel... A po kupieniu, stempel miał zupełnie inna gumę, a płytki tak płytkie że ledwo pod opuszkiem je czuć... 40 poszło sobie... Pierwszy raz z czymś takim się na targach spotkałam. Niestety nawet nie wiem co to była za marka...

Hehe, chyba jednak nie wyobrażasz. Ja hiper-wentylowałam, i miałam obłęd w oczach. Aż się ekspedientka ze mnie śmiała. Coonia może to potwierdzić
Instagram

Edytowane przez Śniegowa
Czas edycji: 2016-03-16 o 13:40
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora