Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-16, 14:43   #3670
Eluvtus
Zakorzenienie

Dot.: Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy

Cytat:
Napisane przez kafika Pokaż wiadomość
Super Podziwiam! Jak oceniasz ten program lub do którego programu jest podobny? Dużo jest tam podskoków/tupania?

Ja wczoraj odpaliłam Turbo Wyzwanie, powinna być Estra Figura, ale tak się go mi ciężko ćwiczy, w sensie jak go odpalę to jadę, co prawda zipię ale daję rady, ale jak jest dzień tego treningu, to od rana myślę: "O rany..." i wręcz zmuszam się do niego.
No to wczoraj poszło to wyzwanie, i super wrażenia Przeleciało szybko, dało wycisk i dobre samopoczucie
Żegnam się wiec z EF i zamieniam TW
Mam tylko zdartą skórę w okolicach kości ogonowej, cwieczenia na brzuch są za to odpowiedzialne Macie jakieś pomysły jak się następnym razem od tego uchronić
Mam podobne odczucia. Ekstra figura dluzy mi się, jakoś nie czuje tej energii. Miałam tak samo z killerem przez pewien czas... a później ćwiczyłam głównie jego jako interwal i nie reaguje juz negatywnie na niego. Może zrobię podobnie z EF...

Ciśnienie rośnie a ja równam się z podłogą. Nienawidzę takiej pogody. Czuje się okropnie. Głowa mi pęka, jestem nieswoja... ech.
spróbowałam zrobić detocell. Dodałam 130 przysiadow.
Podobno moja pupa jest świetna... przynajmniej w spodniach