Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieg laserowy na twarz przed wiosną
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-17, 09:27   #7
wierzbic
Przyczajenie

Dot.: Zabieg laserowy na twarz przed wiosną

Cytat:
Napisane przez Karinusia85 Pokaż wiadomość
Drogie Wiazystki

Mam nadzieje, że nikt mnie nie zabije, że założe całkowicie nowy wątek, ale potrzebuje dobrej rady.
Duzo sie mowi teraz o laserach i uznałam ze zrobie sobie zabieg jeszcze przed nadejściem wiosny. Ilosc sprzetu, nazw i marek jest olbrzymia wiec pytanie do Was, co wypróbowałyscie i co działa?
Potrzebuje troche rozjasnic buzie, usunac drobne zmarszczki i przebarwienia co polecacie?
To prawda że dużo się mówi o laserach ale pomimo tego odnoszę wrażenie że dużo osób nie posiada żadnej wiedzy na ich temat, tzn. wiedzą ogólnie że są lasery które np. usuwają tatuaże, włosy ale tak bardzo ogólnie. Ja trochę siedzę w temacie bo borykałam się z bliznami potrądzikowymi na twarzy i plecach więc trochę już przeszłam różnych zabiegów i jeśli mógłabym Ci coś doradzić to przebarwień pozapalnych i posłonecznych pozbyłam się wspomnianym już tutaj ClearLifcie. Po nim także zwęziły się pory, skóra zrobiła się twardsza, uniosła się i poskutkowało to likwidacją zmarszczek więc do "odświeżenia" wyglądu po zimie zabieg rewelacja

Edytowane przez wierzbic
Czas edycji: 2016-06-14 o 09:12
wierzbic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując