Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-17, 12:25   #987
Sorceresss
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Boszzzz złożyłam podanie do przedszkola
pierwszy krok wykonany

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Zawsze twierdził, ze odpoczął, że Wo super grzeczny, że dał radę coś ogarnąć, ugotować i że w ogóle raj i luksus.
Jak mnie to wkuuuurzało! Wkurza! Tak samo jak po powrocie z pracy proszę o przejęcie płaczącej Pchły, a ona pada tż na rękach w 2 min. I to spojrzenie, które mówi samo za siebie: co Ty chcesz od dziecka? Pięknie usnęła!

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
No i dzis mialam rozmowe w domu. Decyzja zapadla Milus w 99.9% zostaje juz u dziadkow.
To teraz trzymam kciuki, żeby Ci te kilka m-cy zleciało szybko. Może połowieczne rozwiązanie - trochę tam spłacisz kredytu, trochę tu?

Co do papierów - w Krakowie musiałam dać oprócz tych formularzy zaświadczenie ze złoba, zaświadczenia z prac obu o zatrudnieniu i pierwszą stronę z PIT37, że rozliczamy się w US krakowskim.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
Aha i muszę powiedzieć, że Demeter na instagramie wpedza mnie w kompleksy dwojka dzieci, zero zmęczenia na twarzy, ładnie umalowana, uczesana, ubrana, promienna a ja jak sie zobaczyłam na zdjęciach z urodzin, to się zalamalam. Nic tylko torbę na łeb wsadzić
Jak ja Cię rozumiem. W windzie jadę tyłem do lustra

Zdrówka!

[QUOTE=Demeter;57482621Pro sze dziś o kciuki - jade z Z do lekarza, zawieźć CV do Rossmanna, a potem biegać po raz pierwszy. Słonce mnie motywuje [/QUOTE]

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
sto razy miałam zapytać o to. i jak z 'brakiem zaufania'? choć to jednak inny wiek...
a wiesz, że ostatnio o tym pomyślałam widząc zdjęcie Zosi leżącej na podłodze na plecach, a w kadrze stopa Filipa przy jej głowie

Jedyna sytaucja kiedy czuwam to jak Filip prowadzi wózek. Boję się o samochody (a z drugiej strony kto im każe parkować na chodniku???)

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując