2016-03-17, 12:25
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
Napisane przez BYou
Boszzzz złożyłam podanie do przedszkola 
|
pierwszy krok wykonany 
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
Zawsze twierdził, ze odpoczął, że Wo super grzeczny, że dał radę coś ogarnąć, ugotować i że w ogóle raj i luksus.
|
Jak mnie to wkuuuurzało! Wkurza! Tak samo jak po powrocie z pracy proszę o przejęcie płaczącej Pchły, a ona pada tż na rękach w 2 min. I to spojrzenie, które mówi samo za siebie: co Ty chcesz od dziecka? Pięknie usnęła!
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
No i dzis mialam rozmowe w domu. Decyzja zapadla Milus w 99.9% zostaje juz u dziadkow.
|
To teraz trzymam kciuki, żeby Ci te kilka m-cy zleciało szybko. Może połowieczne rozwiązanie - trochę tam spłacisz kredytu, trochę tu?
Co do papierów - w Krakowie musiałam dać oprócz tych formularzy zaświadczenie ze złoba, zaświadczenia z prac obu o zatrudnieniu i pierwszą stronę z PIT37, że rozliczamy się w US krakowskim.
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
Aha i muszę powiedzieć, że Demeter na instagramie wpedza mnie w kompleksy  dwojka dzieci, zero zmęczenia na twarzy, ładnie umalowana, uczesana, ubrana, promienna a ja jak sie zobaczyłam na zdjęciach z urodzin, to się zalamalam. Nic tylko torbę na łeb wsadzić 
|
Jak ja Cię rozumiem. W windzie jadę tyłem do lustra
Zdrówka!
[QUOTE=Demeter;57482621Pro sze dziś o kciuki - jade z Z do lekarza, zawieźć CV do Rossmanna, a potem biegać po raz pierwszy. Słonce mnie motywuje [/QUOTE]

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Cytat:
Napisane przez pani22ka
sto razy miałam zapytać o to. i jak z 'brakiem zaufania'? choć to jednak inny wiek...
|
a wiesz, że ostatnio o tym pomyślałam widząc zdjęcie Zosi leżącej na podłodze na plecach, a w kadrze stopa Filipa przy jej głowie
Jedyna sytaucja kiedy czuwam to jak Filip prowadzi wózek. Boję się o samochody (a z drugiej strony kto im każe parkować na chodniku???)
|
|
|