2016-03-17, 15:10
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Napisane przez nerwussss
Dołączam do twojego obozu. Szusz jakos nigdy nie swiecila cycem choc ma predyspozycje na takie odslaniajace ubrania. Troche jej się przybrało i zwyczajnie bluzka sie bardziej opina i musi ja sciagac na dol przez co odslania lekko mocniej niz zwykle "rowek". Swoja droga ten pieprzyk na ktory ktoras zwrocila uwage robi jej cyc na M.Monroe taki szykowny i ladny ^^ nie zmienia to faktu ze masla i dzemu sobie nie zaluje ojjj nie ;-) mnie by juz noe smakowalo troche za duzo, dla mnie porcja na 2x tyle chleba. Co kto woli ;-)
|
Jako kobieta, która ma czym oddychać muszę stanąć w obronie Szusz. Musiałabym chodzić chyba w golfach, żeby nikogo nie razić moim cycem. Nawet przy niewielkim dekolcie wystarczy, że "przytule" ręce do siebie i przedziałek idzie w góre. Nawet ostatnio mówiłam mężowi, że jesli dziewczyna z mniejszym biustem założy koszulkę z dekoltem to nic sie nie dzieje, nikt sie nie burzy. Ale niech ubierze ją ta z większym i się zaczyna, że ma cyce na wierzchu. Takie życie. Wiecznie rozchodzące się koszule z guzikami, itd...
|
|
|