Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017 cz.14
Wątek: PM 2017 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-17, 15:13   #3424
nivea91
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz.14

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem kiedy posprzątam na święta. Jak wracam z pracy to mi się nie chce.. Nivea-uważasz ze powinien Cie Tz przeprosić? My tez czasem sie o to sprzeczamy,ale u nas to raczej luzna wymiana zdań bez kłótni. Z tym,ze to ja jestem raczej ta strona "mniej chcąca".

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Dziewczyny mam mala prosbe-jesli odpowiadacie na jakas dluga wiadomość a odpisujecie tylko na jej czesc to kasujcie resztę podczas odpowiadania. Bo ciężko sie polapac. Ja mimo ze na apce i o wiele ciężej sie tu kasuje niż na kompie to staran sie usuwać bo wtedy jest czytelniej.
Nie wiem co powinien, zraziłam sie do niego Jesli jest odwrotna sytuacja, to ja często się godze, bo wiem, że takie nierozładowanie nie jest dobre. Powinien zrobić to dla mnie, bo nic nie stało się nic co mogłoby go usprawiedliwić.

Ja staram się kasować i odnosić się do konkretnej części bo czasami nie można się połapać do jakiej części posta ktoś się odnosi
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Rozumiem

No już tyle razy prosiłam i NIC a takich wiadomości się nie da czytać, nie wiadomo o co chodzi. Albo jak ktoś cytuje ze zdjęciami
A no właśnie. Proszę i ja by NIE cytować zdjęć i kasować część posta do którego części sie nie odnosicie.Dziękuję za uwagę

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Tak sobie wymyśliłam ale pewnie się nie zgodzi
Coś mieszasz za dużo. Najpierw chcesz zmienić rok, ok. Ale po co zmieniasz miesiąc? Nie kapuję.
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;57500246]Wody nie lubię Siemię lniane chyba jest niewskazane chyba zostaje mi przespać te ciężkie czasy [/QUOTE]
Sen lekiem na wszystkie dolegliwości
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Endzis nie widzę Twojej odpowiedzi. Dziwi mnie troche ze chcesz przelozy ślub na 2018 czyli później,lub z lipca na czerwiec czyli wczesniej Co ci w lipcu nie pasuje?
Nie ogarniam też.