Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe Tableciary plotkary :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-11, 20:10   #2010
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

oj kasia wydaje mi sie ze masz dzis po prostu zly dzien

moze z twojego punktu widzenia stoisz w miejscu ale ja np widxe to juz inaczej, masz faceta 8 lat to kupa czasu i dla mnie to duza oznaka ze pasujecie do siebie bo ja mam znajomych ktorzy jak mineli 7 lat pryslo jak banka mydlana i to nie jedna para jaka znam jakas magiczna ta 7 macie domek... cos sie dzieje... a co do dziecka nie zakladaj najgorszego bo jeszcze nie probowalas to nie mozesz wiedziec czy sie nie uda a nawet jesli nie to stereotyp opisujsz takiej kobiety matka mozna byc zawsze to ze daje sie komus zycie to jedna sprawa a wychowanie to dopiero rola mamy mozna urodzic 10 dzieci i co z tego??? dla mnie to dwie odrebne rzeczy... biologicznosc a matka to inne rzeczy glowa do gory

mi sie tez czasem wydaje ze ja stoje w miejscu... moje koelzanki robia kariere szaleja na imprezach zycie na szybkich obrotach a ja siedze w domu i lada moment bede mama w pieluchach ktora ma inne zmartwienia niz to czy kupic sobie nowe butki, isc na impreze czy mowic sie na randke...

ale tak wybralam swiadomie i nie skreslam sie jeszcze urodze odczekam i bede mogla sie dalej rozwijac bedzie mi pewnie ciezej niz innym bo do tego mam dzidzie ale ja zawsze sobie pwtarzam ze lepiej miec meza i dziecko kochajaca rodzine niz 10 par butow i 10 facetow

glowa do gory