Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ciąża mimo tabletek anty? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-12, 12:54   #181
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax
Dot.: WAZXNE PYTANIE na które nikt nie może mi odpowiedzieć...

Cytat:
Napisane przez aniolek19 Pokaż wiadomość
Wiem,ze nie tylko mnie interesuje odpowiedź na to pytanie,ale mimo,że widze je np.na innych forach pozostaje bez odpowiedzi, czy nikt nie zna na nie odpowiedźi?!Naprawdę źele sie żyje w"niewiedzy"

A chodzi o to: czy stosujac tabletki antykoncepcyjne, w przypadku,gdyby jednak nie zadziałały i doszłoby do ciąży w jaki sposób sie o tym dowiem?czy będzie wtedy okes z odstawienia????Czy nie?A jeśli bedzie, czy to oznacza,ze zyje w niewiedzy i dowiaduje się o tym np. jak będe w 5miesiacu
Naprawde myślenie o tym pytaniu spędza mi sen z powiek...
i jeszcze jedno pytanie-ktos moze sie orientuje czy wyciag z różeńca górskiego(takie ziółko) w postaci handlowej zwane złoty korzeń lub red power zmniejsza skutecznosć działania pigułek antykoncpecyjnych?????:co nfused:
Okresu z odstawienia nie bedzie. Jednak moze wystapić plamienie któro moze byc pomylone z okresem. Jednak takie przypadki w przypadku ciaży "pigułkowej" sa rzadkie.

O to czy dany suplement nie obniza skutecznosci pigułek to nalezy się spytac juz specjalistów. Róznie to bywa.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując