Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ona jest ładniejsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-12, 14:52   #192
fanka_Pastrany
Raczkowanie

Dot.: Ona jest ładniejsza!

dużo wody upłynęło od tamtego czasu. bardzo duzo. Nie wiem czy Was to interesuje, ale powiem ciagle jestesmy razem i planujemy wspolna przyszlosc. Traktuje to po prostu jako wpadke. sa wazniejsze rzeczy niz jedna glupota ktora mu sie zdarzyla, chocby wtedy kiedy mialam problemy psychiczne, kiedy wszystko skupialo sie na nim. on byl, tulil, pocieszal, mimo ze mowilam ze go niekocham (dluga, skomplikowana historia). Co prawda nie umie mowic o uczuciach, prawic komplementow, ale patrzy na mnie tak... hmm specyficznie.
Wiem, ze nie jestem idealna, nie mam figury modelki, dlugich blond wlosow itd., ale jak powiedzial mi On, to jest niewazne, to przemija, kocha mnie za to co mam w srodeczku (a "nigdy nie bylem z kims takim jak Ty"), dla niego jako faceta jest normalne, ze nie jest najprzystojniejszy.
Ja wiele sie nauczylam, nauczylam sie czasem warto wybaczyc taka glupote, tym bardziej jesli ktos za wszelka cene, chce udowodnic, ze wart jest Twojej milosci. On to zrobil. Juz zapomnialam o tej historii. W zyciu sa wazniejsze problemy
Pozdrawiam

P.S. Przeczytalam kawaleczek watku od początku. I coś zauważyłam. To ja mówię o dziewczynach, ze maja cycki, ze niezla dupa itd. (prowokuje Go czasem), on nigdy tak o mnie nie powiedzial, a o moich piersiach zawsze wyraza sie pieszczotliwie.

Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie
fanka_Pastrany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując