2016-03-20, 13:57
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe KWC: dobre czy nie? Oddaj swój głos
Moje ukochane KWC nie istnieje. Przeglądałam często kosmetyki wchodząc w "najlepsze w kategorii". Teraz mam do wyboru hity bądź najczęściej recenzowane co daje nam zestawienie najbardziej komercyjnych produktów. Plus reklamy przy wszystkim.....czyli mamy klasyczny sklep. Ponadto w "najlepszych w kategorii " miały szanse pojawić się kosmetyki niszowe, niepopularne, te nowsze i nieznane. Teraz w kategorii np. Perfumy zawsze będzie królować euforia, cm i Lolita. Dodatkowo dislike....dramat. Jeśli będziemy mieć totalnie inna opinie niż echdziesiat osób opisujących ten komercyjny i super sprzedający się produkt możemy od razu liczyć się z naporem frustratów broniących swojego super hitu. Przy okazji : domyślam się ze pewnie stworzą dla każdego z nas na profilu kącik jak to nas nie lubią, hehehe. Kolejna rzecz: przy recenzjach nie widać ilości pochwał tylko ilość recenzji, więc ważniejsza jest ilość niż jakość, tak? Relaksowalam się na wizażu, ale to już łabędzi śpiew. Moich kilka recenzji zostanie ale ja chyba nie. Też nie podoba mi się akcja like i disslike przy artykułach: masz inną opinię niż powszechnie znane lub opisana w artykule i....wiadomix
|
|
|