Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy lubicie bmw?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-12, 21:24   #5
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: czy lubicie bmw?

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Ogólnie polskie społeczeństwo zbyt bardzo ulega stereotypom, nie mam nic do ludzi, którym BMW po prostu się nie podoba, ale drażnią mnie tacy co mówią, że tylko buraki jeżdżą beemkami

Zgadzam się w zupełności Mi się bmw nie podoba, co nie oznacza, że uważam, że jeżdżą nimi buraki i dresiarze Pomimo, że u mnie w mieścinie w większości tak właśnie jest (niestety w mojej miejscowości jest pogląd, że jak ktoś ma bmw albo mercedesa to jest takim jakby Bogiem, naprawdę, to mnie czasami dobija :/ ), to bardzo dużo razy widziałam w bmw normalnych ludzi
Heh, ujęłam to, jakby to coś nadzwyczajnego było widzieć w bmw normalnych ludzi W każdym bądź razie, chodzi mi o to, że u mnie w mieścinie w większości są to "penery w samochodach" którzy na bmw się rzucili bo myślą, że "wyrwą" na samochód jakąś "laskę", a w normalnych miastach już tego nie zaobserwowałam Tylko, że moja mieścina ogółem uchodzi za jedną wielką menelię, ćpalnię i wszystko inne, a ja w 100% się z tym zgadzam (spotkać na monitorowanym rynku zaćpane towarzystwo albo pijaków robiących sobie grilla na środku głównej drogi przejazdowej przez miasto nikogo tu nie dziwi, a policja nawet do nich nie podjeżdża, bo parę razy mieli poturbowany samochód jak wyszli na 5 minut z niego ), więc tutaj niczego normalnego się spodziewać nie można... :/

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2007-11-12 o 21:59
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując