2007-11-13, 11:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Konto Intligo w PKO - zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez Shizofredka
Aż z ciekawości wlazłam na swe konto i znalazłam w sumie tylko tyle:
Opłata miesięczna
serwis SMS: 4,99
karta VISA: 0,99
Debet: 0,99
Razem: 6,97
Poza tym za każdy przelew na konto nie PKO jest opłata 0,99 zł natomiast na konta z PKO jest darmowe.
Hmmm... czyli jednak to prawda że z Inteligo nie można wypłacić w kasie banku... To jednak jest lekki minus, jednak ja mam konto od ponad 2 lat i jakoś nie odczułam tego problemu.
|
Mam to konto 3 lata i to jest tak: jeśli średnie saldo konta jest poniżej 99,99 zł płacisz miesięcznie 4,99 zł za prowadzenie go, jeśli powyżej 100 zł nie płacisz nic za prowadzenie konta. Natomiast za kartę płatniczą pobierają 0,99 miesięcznie bez względu na to jakie masz saldo. Karta płatnicza jest ważna 2 lata, oni sami później wysyłaja Ci kolejną bez żadnych opłat. Dodatkowo to co napisała Schizofredka, ale serwis SMS można wyłączyć, nie każdy ma debet itd. Za przelew na rachunek jakiegokolwiek innego banku płaci się 0,99, a do banku PKO BP 0 zł. To są na prawdę niewielkie opłaty w porównaniu z innymi bankami.
Ja miesięcznie płacę 0,99 zł i jestem bardzo zadowolona, chcę przelać pieniądze to siadam i robię przelew. Mój chłopak robi przelewy z tego konta do ZUSu, US i zaoszczędza dużo czasu. Wszystko można zrobić przez internet
|