Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On chce rozmawiać o seksie przed spotkaniem!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-21, 21:36   #11
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: On chce rozmawiać o seksie przed spotkaniem!!

Cytat:
Napisane przez Kiedyjestciemnoo Pokaż wiadomość
Wtedy jak już się spotkamy i poznamy. A nie przed spotkaniem.
Też myślę, że to dobrze ustalić takie rzeczy teraz. Otwartość przede wszystkim - lepiej się dogadać przed niż potem rozczarować.

Zwłaszcza jak jedno z partnerów ma... dość specyficzne upodobania (dla jednych kobiet oral jest nie do przeskoczenia, dla innych trójkąt jest spoko, itd.). Dobrze wiedzieć na czym się stoi.

To też jak dla mnie pół-żartem pół-serio temat, który lekko można poruszyć ze swoim dobrym znajomym. Podkreślam lekko, oczywiście.

Ale ty masz prawo nie akceptować takiego partnera czy czuć się skrępowana. Możesz też dać mu do zrozumienia, że ten temat cię krępuje.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Djuno Pokaż wiadomość
To są tylko twoje granice. Masz do nich prawo.
Ale twierdzenie, że tylko na tym mu zależy to może być nadinterpretacja. Wolałabym wiedzieć, czy ktoś ma w moją stronę zamiary przyjacielskie czy romantyczne zanim zaczniemy się spotykać i taka rozmowa byłaby dla mnie wyraźniejszym sygnałem niż jesteś dla mnie ważna czy takie tam.
No i mimo wszystko znacie się dość długo, kręcicie od dwóch miesięcy, to nie jest jakieś ekspresowe tempo.
Dokładnie.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując