Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekaj
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Kasia ale wyszło pieknie! No i najważniejsze!!! Praca zbiorowa  . Super ze masz kogos do pomocy  .
Gosia tak wszystko razem 11 h ale mięso było w marynacie od wczoraj popołudnia. Dzis rano tylko wyjęłam, odsaczylam ręcznikiem papierowym i dodałam przyprawy i piekło sie tak calutki dzien.
Mam nadzieje ze to jedynie przejściowe! Ja tez nie am pojecia jak ta służba zdrowia tutaj działa  . Na moja pierwsza wizytę czekam juz od trzech tygodni  . Mam dopiero w czwartek. Paranoja. Gdybym miała jakas bakterie to juz dawno bym umarła niz doczekała sie spotkania z lekarzem pierwszego kontaktu 
|
cały dzień w piekarniku to ile ty płacisz za prąd? 
Już pacze na fotkę, nigdy nie robiłam takiego pokrojonego mięsa, wygląda pysznie. Poproszę przepis do kuchni na sałatkę Colesław.
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------
Cytat:
Napisane przez NibyNic
Brat mi pomógł i trochę Młody i w ten sposób ... tadam:
|

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------
Gosia spokojnej nocy, obyście jutro szybciutko trafili do lekarza!