Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-13, 12:20   #3766
Julie_K
Wtajemniczenie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część III

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Julie, gratuluję bardzo ładnej, sporej kolekcji
Łączy nas Słonik Kenzo (), za to The Parfum Ch. Jourdan chętnie widziałabym u siebie ().
Strasznie fajnie to wszystko razem wygląda, tak kolorowo, że aż miło popatrzeć
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Julie_K gratuluje bogatej, roznorodnej kolekcji. Szczegolnie podobaja mi sie: The Parfum, Maroussia, Nu, Slonik
Z Surrender, Perceive, Prowl wiaza mnie bardzo ciekawe wspomnienia i mam do tych zapachow prawdziwy sentyment.
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję. Nie uznaj mnie za dzikusa, proszę. Zapach znam z opisów, miałam nawet w ręku puder (superaśny!), ale z flakonikiem nigdy jeszcze się nie spotkałam.
Dzięki tobię będę mądrzejsza. no - mniej niemądra będę.

Powtórzę raz jeszcze to, co zwykle mówię w zadziwieniu: jaki ten świat jest pięknie różnorodny!
Mnóstwo zapachów, co więcej - mnóstwo zapachów naprawdę urodziwych, a jednak tylko dwa mamy wspólne.

Julie - piękna, bogata, barwna (zapachowo barwna) kolekcja.
Cytat:
Napisane przez olik04 Pokaż wiadomość
Julie_K

świetna kolekcja- bez nadmiaru popularnych producentów, nietypowa i różnorodna, gratuluję! podoba mi się
widzę, że nie tylko ja trzymam te wszystkie pudełka po perfumach
Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Julie, super kolekcja Radosna i kolorowa. Perełek w niej również nie brakuje Gratuluję
Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Julie,chętnie parę flaszeczek przygarnęłabym do siebie.Słoniątko od razu rzuca się w oczy,ciekawi mnie też ten J Del Pozo.Gratuluję.
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Julie,gratuluję ślicznej kolekcji
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Julie_K - fajnista kolekcja. Chętnie skubnęłabym trochę Twoich słodziaków, Wisha i Słonia.
Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Julie K super kolekcja, bogata, różnorodna, ciekawa.

Jejku, aż się zaczerwieniłam Nigdy jeszcze nie usłyszałam tylu komplementów na temat mojej kolekcji! Ja i moje skarby jesteśmy bardzo wdzięczni I muszę napisać jeszcze jedno- to wszystko dzięki Wam

Sabbath - jakie to zapachy, jeśli można wiedzieć?

Aaaaaaaaa...Zapomniałam przeprosić za brudny flakon Diesla...Aż mi wstyd za niego, ale to efekt noszenia w torebce...:[