2007-11-13, 13:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Napisane przez agatka-a
a mnie dziś koleżanka podsumowała... myslalam ze moim jedynym nalogiem jest : kawa, obgryzanie paznokci , palenie (rzucilam, ale to ejdnak nadal nalog), jedzenie, a tu się myliłam, podobno jeszcze jestem uzależniona od... seksu! kurde dobrze wiedzieć  i to jeszcze od koleżanki...
|
ciekawy komentarz ze strony koleżanki 
Cytat:
Napisane przez agatka-a
chyba pechowiec...
taki jeden typ spod ciemnej gwiazdy co w trymiga zawładnął mym serduchem
|
tacy są najbardziej pociągający wiem coś o tym bo znam jednego... 
Cytat:
Napisane przez Ather
hm... ewentualnie 
+ jak obiecałam, załączam zdjęcie kolczyka.
|
genialnie 
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
zrobiłam dziś nareszcie porządek ze zdjęciami które mi posyłałyście i które były wklejane w wątku (tzn zgrałam an dysk do jednego folderu)  przejrzałam w związku z tym wszystkie wątki poprzednie i przypomniało mi się kilka dziewczyn które kiedyś regularnie bywały a później nagle zniknęły....szkoda  w ogóle to ja już ponad rok się z niektórymi z Was "znam"  jak to szybko leci 
|
to teraz zrób piękny kolaż i powieś nad łóżeczkiem 
Cytat:
Napisane przez agolek
hej dziewczyny!!
nie pisalam troche bo mam na glowie milion spraw! zagladalam zadko a powod jest taki,ze dzis z TZ zarezerwowalismy apartament!!! maly bo maly ale w centrum miasta,zaraz kolo rodzicow moich i jego taty!!!
to sa stare tkalnie przerobione na luksusowe lofty. szkoda,ze sie tak pozno zorientowalnismy bo tylko kilka zostalo i wszystkie wielki i cholernie drogie. ten nasz 48m2, living room z kuchnia polaczony, sypialnia spora i lazienka tez niczego sobie!! 
www.tkalnia.com - nasz na 2 pietrze w tkalni 17
zarezerwowalismy dzis a jutro siostra TZ ma zalatwic kredyt,Odbior we wrzesniu za rok. Chcemy go wynajmowac studentom zeby nie stal skoro my zagranica a kiedys moze byc dla dziecka
mam nadzieje,ze jutro wszystko sie uda! trzyamjcie kciuki!!
teraz sie klade bo emocje dzis mnie zabily
kolorowych snow wszystkim!!! 
|
super gratulacje 
i ciekawe co ?
Cytat:
Napisane przez Ather
Mango - wspaniały Av.
|
jestem tego samego zdania
|
|