2007-11-13, 15:09
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
Napisane przez swirrruska
Łódź,
Witam, ja w 100% polecam dr Surkonta ktory przyjmuje na Piotrkowskiej 48. Trafiłam do niego przez przypadek ale jestem bardzo z tego powodu zadowolona. Jest to bardzo dokładny człowiek, niczego nie bagatelizuje!!( w odroznieniu do wielu lekarzy w tym miescie  ) O niepokojacych go wynikach badan informuje telefonicznie, bardzo dba o swoje pacjentki. Gdyby nie on moja sytuacja nie wygladalaby tak kolorowo, duzo mu zawdzieczam i bardzo go Wam dziewczyny polecam!!
|
Witam,
Pan Doktor Surkont jasne, że jest dla Ciebie miły skoro płacisz mu taką kasę... Wizyty u niego sa cholernie drogie i wszystkie badania zleca również prywatnie. Łapówkarz jakich mało. Ja chodziłam do niego przez siedem miesięcy ciąży, ale gdy w miesiącu wizyty u Pana Doktora Surkonta kosztowały mnie rzędu 400 zł zmieniłam go natychmiast. Na każdej wizycie robił mi USG, na czym zarabiał około 120 zł mimo, że takiej potrzeby nie było. Poza tym mimo, że maiłam wyraźne wskazania do cesarskiego cięcia powiedział, że w szpitalu jest to płatne i wynosi 1500 zł, a już o znieczuleniu ogólnym nie było nawet mowy. Poza tym na każde zadane przeze mnie pytanie odsyłał mnie do książki "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff. Bardzo niesympatyczny i gburowaty, przez siedem miesięcy wizyt u niego ani razu nie widziałam uśmiechu na jego ustach. Szczerze odradzam Pana Doktora. Pozdrówka
|
|
|