Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Cudze chwalicie, swego nie znacie..." czyli najciekawsze zakątki naszego kraju
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-13, 15:27   #11
La Monica
La Moderatoiure

Dot.: "Cudze chwalicie, swego nie znacie..." czyli najciekawsze zakątki naszego kraju

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Monika, Tatry nie są banałem odwołuję i kajam się, jeśli to tak zabrzmiało, wybacz, wybacz, pisanie o tym, że są warte zobaczenia, to jest już dla mnie banał, bo to oczywiste jest TRZEBA TRZEBA zobaczyć, to już każdy w Polsce powinien wyssać z mlekiem matki
No! I to rozumiem

Cytat:
Napisane przez Fraoch Pokaż wiadomość
hmm hmm a może poza standardami które TRZEBA znać polećmy coś małego swojskiego, co nie jest tak znane ? to ja np polecę w Biszczę :jezyk: fajna wiejska okolica i mają przepyszne miodki; poza tym lubię Jarosław - za ciekawie pomieszaną architekturę więc spacer po tym mieście jest naprawde ciekawy i Przemyśl - masa kościółków .. w zasadzie jeden na drugim ale jakie okolicie
Swojskiego a owszem...wszelakie wsi w Bieszcadach, każda jedna jest piękna
W Przemyślu byłam..nie zachwycił mnie, ale owszem, ładne stare miasto i miło spędziłam w nim czas

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Właśnie, nie znam południowego wschodu- a wiem- że ciekawy jest Jarosław, Leżajsk, Przemyśl, Łańcut itd. nigdy tam nie byłam. Zachaczyłam na wschodzie o Zamojszczyznę, o, Chełm Lubelski też godny polecenia, na południe na wschód to byłam najdalej chyba w Tarnowie. I koniec. Terra incognita.
Ale polecam Kaszuby. Kaszuby ukochane moje- i truskawkobranie
O, też Warmia.
Mazury- Pisz, Ruciane, Mrągowo, Snardwy, Bełdany, Mikołąjki już stały się za bardzo odpicowane, ale też polecam, i dalej- augustowskie.
Łańcut...tylko z uwagi na pałac...miasteczko nie jest juz takie urocze
Na Kszubach nie byłam
Mazury...hym....nudne, ale warto zobaczyć

Cytat:
Napisane przez aanitkaa Pokaż wiadomość
o rany ile wy zwiedziłyście połowy tego co wy nie widziałam ale już wiem gdzie jechac żeby cos ładnego zobaczyć
To nogi za pas i zwiedzać gdy ma się tylko wolny czas!!!

Gotuję
La Monica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując