Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NOWE KWC - wątek informacyjny :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-22, 13:16   #452
201605110926
Konto usunięte

Dot.: NOWE KWC - wątek informacyjny :)

Cytat:
"A ja chciałabym, aby powstał balasm o smaku słonych paluszkf3w bardzo lubię tą przekąskę, a dzięki balasmowi mogłabym się troszkę opanować w ich chrupaniu ;-)
I właśnie dlatego ja jestem jednak ciągle za próbą doprowadzenia KWC do ładu. Cały czas bardziej drażni mnie samo załadowanie nowej odsłony w niekompletnej formie niż jej nowy kształt.
Nie wierzę w statystykę - wszystko mi jedno czy rankingi wygrywa chłam o ocenie zawyżonej przez wzgląd na niską cenę, czy testy (inteligentny czytelnik i tak je omija wzrokiem - naprawdę trudno przegapić nagły wyrzut 300 "opinii" - a złośliwy pewnie z rozmysłem nie kupi). System skonstruowany jest tak, że złych/niepasujących kosmetyków nie da się legalnie zrecenzować, więc ogólne oceny i tak będą niepełne.
Myślicie że blogi albo inne kanały społecznościowe są lepsze? Tam jest jeszcze więcej współprac, promowania marek i darmowych próbek w zamian za opinie.

Wątek wątkiem, ale były też ankiety. Czy ich wyniki były kiedyś upublicznione i przedyskutowane? Kto wie, co tam było naproponowane i teraz się na nas mści. Skądś się wziął pomysł docenienia użytkowniczek.
201605110926 jest offline Zgłoś do moderatora