Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-22, 12:38   #4809
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
Hej!

Goczek - ach ta Hanka. A moze jej za ciepło / za zimno/ niewygodnie? Głupio pytam, na pewno już milion razy to analizowalas... A za chwilę do pracy trzeba będzie chodzić po takich nockach

Majka, Madzixx - oby maluchom nic się nie rozwinęło!

Madzixx - ja paragony z rossa spr zawsze, bo b. często mi się zdarza, że wchodzi inna cena niż powinna, ale takiej akcji jak Ty nie miałam. To juz chamstwo!

Black - kciuki!

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ja jestem wredna i nigdy nie odpuszczam :P
dobrze,że dbasz o swoje prawa,żadna to wredota. Też myślałam,że może młodej za cieplo, odkrywalam kolderke, pokój wietrzymy porządne przed snem. W dzień w tych samym miejscu na drzemkach jakoś jej wygodnie, a w nocy juz w trzech różnych miejscach spala, w zasadzie w czterech i wszędzie podobnie płacze, kij ją wie, o co jej biega,kiedyś jej mam nadzieje przejdzie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Kciuki za wizyty!

To Ty też mialas ciekawa nocke :/

Szymek po czopku się uspokoił, chyba dopiero mu ból złagodził. Jeszcze nie było takich krzyków po nurofenie eh.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

No i dziś się obudził z katarem jest przezroczysty, przypomnicie jaki to? Jakoś nie mogę zapamiętać co który znaczy. A ściąganie gili to taka walka, wyrywa się, krzyczy, odwraca głowę, odpycha ręce... We dwoje ledwo radę dajemy, nie wiem jak teraz w dzień będę to sama robić. Macie jakieś patenty??[COLOR="Silver"]
o jeju,współczuje tego osiągania kataru, ją patentu nie znalazłam na takie krzyki i wyrywanie się, przycisnac i jak najszybciej odciagac. Inhalacje i wit c, w zasadzie to moja wit c dostaje od poczatku lutego codziennie,jak tak wirusowo się zrobiło wkoło. Ja takie nocki to mam w zasadzie co noc,no,nieraz ciut mniej pobudek bo 5-6.

VIOLKA, Majka, powodzenia na wizytach, nich dzieciaki już zdrowieja.

Hance to chyba jednak jakieś zęby idą,bo smoczka molestuje - tzn. gryzie.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora