2007-11-13, 20:03
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
"Akcja Kalendarz"
To może trochę konkretniej 
Ja zamawiałam u tego fotografa do tej pory:
http://www.ankara.pl/?produkty=kalendarze
i proponuję formaty: D, F, J, K, L
Nie sugerowałabym się kierować tymi cenami, gdyż w sezonie kalendarzowym przez ostatnie dwa lata ceny były niższe niż na stronie (raz była promocja dwa w cenie jednego, poza tym też takie małe za kilka złotych były dostępne), poza tym koniecznie trzeba by się potargować!   
W czwartek się przejdę i dowiem się jak wygląda to cenowo i na jakie ustępstwa są gotowi pójść 
Co do kosztów druku; jestem w stanie wyłożyć na wydruk po jednej sztuce różnych typów kalendarzy w celu umieszczenia go na aukcjach, oni drukują te kalendarze w ciągu jednego dnia, więc to nie stanowi problemu - będzie zainteresowanie to dodrukuję . Oczywiście, gdyby znalazł się jakiś sponsor to byłoby super!!! 
Co do kalendarzy z jedną kartką zdjęć to proponuję zmontować odpowiednio kilka zdjęć, i o ile nie ma profesjonalisty grafika na forum, to mogę się tym zająć .
I jeszcze kwestia zdjęć, czy ktoś posiada na płytce nagrane zdjęcia w większej ilości? Zapewne każdy, kto zdecydowałby się zakupić kalendarz, chciałby, aby jego pociecha tam się również znalazła, dlatego o ile pomysł zostanie zaakceptowany ostatecznie to prosiłabym o przesyłanie zdjęć (o jak największej rozdzielczości).
|
|
|