Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-13, 20:07   #345
Klariska
Wtajemniczenie

Dot.: narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((

Cytat:
Napisane przez Sweet_nuka Pokaż wiadomość
sa ludzie i krasnale...
Nie jestes zbyt sympatyczna, ani dla nas ani dla "bohaterki" tego watku. Jesli chcesz byc ostra, badz podoba ci sie twoje zachowanieu, uwazasz sie wtedy za twarda, to nie tutaj, nie w tym watku. Flofferek ma inna psyche niz ty i PLASK W TWARZ ktory tobie by pomogl, ja moze dobic.
Dziewczyny moze i mowia bardzo ostro ale maja racje. Flofferek to zrozumie, jak juz sie wyplacze. Tak samo nie moze przez niego ryczec w nieskonczonosc, bo to nie koniec swiata. Lepiej ze facet teraz odszedl niz pozniej, po slubie, a najgorzej by bylo gdyby ich laczylo dziecko.
Ja rozumiem jej sytuacje, znam sytuacje oczami faceta, ale tez wiem ze nawet po takim ciosie mozna byc szczesliwym, tylko trzeba o to szczescie powalczyc.
Edit
wredny_krasnal zgadzam sie z Twoja ostatnia wypowiedzia.
Flofferek jesli bedziesz zbyt nachalna to facet tym bardziej nie bedzie chcial z Toba porozmawiac, bedzie raczej mocno zirytowany duza iloscia smsow itp. Jak sie uspokoisz to moze wtedy bedzie chcial Ci wyjasnic.

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując