Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-13, 21:02   #1575
Animator
Rozeznanie

GG do Animator
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Cytat:
Napisane przez _MAMA_ Pokaż wiadomość
jaroszania gdzie ty ja znalazłaś ?
mam juz zapisane gg - myslę że moglibyśmy i tam pomóc :tak:
Mama i Jaroszania To jest propozycja godna uwagi. Przecież już przez nasze forum przewijała się myśl, żeby pomagać też innym. Pomagamy mamie Mateuszka, jedni pomagają dzieciom w Indiach inni w Kamerunie, to czemu nie w RPA? Kwestia zaufania.A jeżeli chodzi o kontakt to niech poda swój nick. Zresztą jest nr gg. Siostry Boromeuszki znamy więc ufamy i działamy. Spróbujmy i tu zaufać a może w styczniu po powrocie z RPA tej znajomej zobaczymy zdjęcia tych, którym pomogła, lub jakiś mail szkoły, której pomogła? to by umocniło nasze zaufanie.

[B]do mru[B] mru napisała: "Wydaje mi się, że miło byłoby mieć taki kalendarz w domu, a też mógłby to być sympatyczny dodatek do prezentu, czy też sam taki symboliczny prezent "
Mnie się ten pomysł podoba. Sam bym zamówił, choć mam ich kilka, ale bym się skontaktował z rodzinami adopcyjnymi z mojej parafii, to może by było i więcej zamówień.
Dotyczy spotkania z s. Franciszką Kochani - wybierajcie datę. Ci którzy chcą się z Nią spotkać. Siostra może sie spotkać albo 9.XII, albo 16.XII. Dajcie znać bym jej oddzwonił i ustaliło by sie ostateczny termin i
miejsce spotkania. Pilne!!!!!!!!. Dla niezorientowanych - Jeżeli chodzi o miejsce spotkania to byłby Chorzów - miejsce pracy s. Franciszki. Szczególnie wygodne miejsce dla Tych co mieszkają "poniżej Warszawy". Oczywiście przyjechać mogą wszyscy.

Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl

Edytowane przez Animator
Czas edycji: 2007-11-13 o 21:51
Animator jest offline Zgłoś do moderatora