Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-13, 20:06   #79
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Cytat:
Napisane przez InKa29 Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam biegunkę czy zatwardznie jeśli to drugie to popij może herbatki koperkowej Mojemu norbisiowi pomagało jak się jej nażłopałam a on potem z mleczkiem mamusi wyciągnął

Maleńka jest śliczna
Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
gizelcia - witaj na nowym watku! Moj Adas podobnie sie zachowuje. Ale nie tylko w nocy, w dzien tez. Prezy sie strasznie, placze jak ma zrobic kupe (a ze robi ich z 10 dziennie to praktycznie caly czas - nawet jeczy przez sen). Polozna dzis mi powiedziala ze to pewnie kolki i zeby przed jedzeniem podac mu lyzeczke herbaty koperkowej lub Plantexu. I tak robie - podaje herbatke - na razie nie wiem czy dziala bo to za krotko. I powiedziala ze mozna juz mu podac (ma 17dni).

A brzuszek ewidentnie mi sie zmniejszyl w porownaniu z momentem przyjscia ze szpitala, ale nadal jest spory i nic nie wskazuje na to zeby sie zmniejszyl

Dzis bylismy na pierwszym spacerku. Wozeczek (jane Slalom) prowadzi sie doskonale Maly spal, bo inaczej nie dal by sie ubrac i nie byloby szans na spacer.
..Oliwia ma ewidentna biegunke..dzis byla u Nas moja mama i kazala mi dac Jej wlasnie herbatke z kopru wloskiego..Mala teraz spi..w nocy dam Jej jeszcze raz..mam nadzieje ze pomoze..

..ja tez dzis bylam na pierwszym spacerku Mala ma 15dni

..moj brzuszek tez jest mniejszy ale nadal cos tam wisi..mam nadzieje ze zrzuce go szybko i ten zbedny tluszczyk na biderkach tez
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora