2007-11-13, 20:28
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Napisane przez diamentowa
Dobra zobaczymy wy to wszystko z zazdrości!!! (foch) 
Wierzcie lub nie ale nie chwaląc się to on dzisiaj do mnie dzwonił, ale nie powiem wam co mówił bo to zbyt intymne w każdym razie mam wam nie wierzyć, bo on tylko tak mówi dziewczynom żeby się odczepiły a tak na serio to tylko ze mną. I w ogóle to mamy wytatuowane swoje imiona nie powiem gdzie, ale i tak nie macie szansy żeby to sprawdzić ha! Nie musicie mi wierzyć zobaczycie zdjęcia ze ślubu w gazetach i dopiero wam będzie łyso o!
aha no i mamy piątkę dzieci - byście widziały jakie mamuty 
|
hahaha A mi sie podobał Pathoshik 
Cytat:
Napisane przez _Ana
Jak można nie lubić PB ? 
|
No własnie!
łoj a do konca wierzyłam ze to nie prawda
Cytat:
Napisane przez nefre
Dzisiaj miałam jazdy i fatalnie mi szło ;( A jutro mam egzamin i sie stresuję ;( 
|
Nefre nie pękaj, pomysl sobie ze swiat sie nie zawali jak nie zdasz, ale Ci zyczę szczęcia i sie tak nie denerwuj!Wdech i wydech Nefre!Spokojnie licz do 10.
Cytat:
Napisane przez gujana
A mi się do Świąt zupełnienie spieszy  )
|
Cytat:
Napisane przez gujana
bo ich nie lubie 
|
Eeeek Gujana jak mozna, ja lubie Swięta Bozego Narodzenia a szczególnie choinkę, wigilię i barszcz czerwony z uszkami
Ather wiesz ze mi się podoba ten Twój kolczyk bardzo i spódniczka, chyba Ci ja wezmę
Agolek ale bedziesz miec apartament nonono, bardzo ładnie
Ja byłam u lekarza i powiedziała ze juz jest lepiej ale wypisała mi jeszcze zwolnienie do 23 listopada. O Matko ja juz od miesiąca w szkole nie byłam! Wole nie myslec co mnie czeka jak tam wróce-nadrabianie, juz prawie z kazdego przedmiotu zdązyli napisac sprawdzian 
I jescze sie martwie bo mi sie okres spóznia juz 6 dzien i nie wiem co jest.
|