Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-13, 21:01   #971
brzoooza88
Raczkowanie

Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Gonia1 Pokaż wiadomość
A czym się różni przetłuszczanie od łojotoku?
mi lekarz wytłumaczy tak
przetłuszczanie rozpoznaje się po tym, ze włosy po myciu sa swieże.
i w wiekszym czy mniejszym tempie zaczynaja przetłuszczac sie.
a łojotok rozpoznaje ie po tym, ze pomimo, iz włosy sa wyszorowane to zaraz po wyschnięciu sa tłuste!
i wlasnie to swierdzil u mnie

Cytat:
Napisane przez Yoriko Pokaż wiadomość
Hej ja natomiast mam Polytar liquid ten bez cynku. Prawda wyglada jak sok z kupy Śmierdzi niemiłosiernie, ale bardziej jak włosy są mokre co napisałaś, ale w porównaniu z innymi szamponami jakie stosowłam moje włosy są błyszczące rozczesują się ładnie. Po Squa-med mialam szorstkie i musialam nakładać odżywkę. Aha otoczenie nie narzeka na zapach. O zapachu wiem ja i mama. Reszta nie zwróciła uwagi. Nosy chyba mają zatkane.
P.S. To mój pierwszy dziegciowy
Co prawda moim głownym problemem nie jest przetłuszczanie się głowy. Walczę z ŁZS głowy to jednak włosy musze myć co drugi dzień bo są tłuste przy skórze. Reszta w miarę jeśli chodzi o tłuszcz, ale nie wyglądają efektywnie. (tak to jest z kręconymi) Czasem związuje, ale właśnie wtedy widać najbardziej, że włosy nie były myte w tym samym dniu i przydałaby się im kąpiel
Życze powodzenia w walce z łojotokiem. Ja też będe nadal walczyć z moimi kudełkami aby ludzie nie myśleli, że o siebie nie dbam
o prosze
a wiec jest tu ktos, kto takze stosuje ta płynna kupe
a wiec i ja zycze wygranej walki
powodzonka

Atif Aslam - Tere Bin
Atif Aslam - Pehli Nazar Mein

brzoooza88 jest offline Zgłoś do moderatora