Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-14, 02:01   #2181
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.

Cytat:
Napisane przez ananke_2 Pokaż wiadomość
Wiekszosc szminek i blyszczykow zakupilam za grosze w szale ebay'owym Niektore nawet nie sa testowane jeszcze.

Co do linera - lubie go, ale musze zaznaczyc, ze nie mam porownania z innymi, to moj pierwszy liner w czyms innym niz kredka. Na poczatku malowalam sie zalaczonym pedzelkiem i nie bylo tak zle, ale teraz uzywam cieniutkiego pedzelka do kresek i jest tez dobrze. Wydaje mi sie, ze trzeba uwazac, zeby go za duzo nie nabrac, bo linia wychodzi nierowna. Aha, ja i tak zawsze poprawiam, nie udaje mi sie nim namalowac linii za jednym pociagieciem.
Uwielbiam jednak kolor - Smoke Grey. Jest szaro brazowy, idealny dla lata, ktorym jestem. Mam tez Black Honey i chyba go wymienie, bo jest dla mnie zbyt cieply.
Bardzo dziekuje. Ja mam wlasnie Black Honey, ale odpowiada mi ten odcien. Musze sie kiedys przyjrzec Smoke Grey...
Bede jeszcze potrenowac , byc moze faktycznie nabieram za duzo...
Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Śiczne pigmenty, świetne pędzelki. JUz jestem zła, że u mnie nie ma nigdzie MaC'a.
Dziekuje Przykro mi bardzo, ze nie mozesz nigdzie wyprobowac MAC'a , bo kolorki sa . A co do pedzli, to fakt- maluje sie nimi swietnie.