Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy lubicie bmw?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-14, 03:24   #11
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: czy lubicie bmw?

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Ja też nie przepadam za ta marką. Niestety w większości przypadków z którymi się spotkałam to jak mówią: dresy i chamy. ALE znam kilka osób (facetów), którzy jeżdżą BMW i są normalni oraz wyglądają normalnie
Tylko kilku oj to kiepskawo .

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam BMW...Podziwiam tę markę, jeżdzę jako pasażer, czasami jako kierowca! Świetne/ piękne samochody!

No niestety na stereotyp "buraka w beemce" ktoś zapracował...Szczegónie młodzi napaleńcy, którzy jeżdżą z pootwieranymi szybami, "zimny łokieć" i wszystkie laski moje! I bardzo często takie auta można rozpoznać tylko po znaczku BMW, bo są przedewszystkim zaniedbane, obtłuczone i stare...Ale "banda" jeździ Beemą i to się liczy!

Śmiać mi się chce, bo jestem strasznie uczulona na brudne, zasyfione samochody!

Chociaż ostatnio zauważyłam, że coraz więcej BMW "znajduje" właścicieli wśród normalnych, eleganckich, kulturalnych młodzieńców! I bardzo dobrze!
Mnie też tacy denerwują, ale na szczęście oprócz "takich młodzieniaszków" na ulicy bmw poruszają się normalni ludzie, którzy traktują samochód jako środek komunikacji a nie powód do ulicznych popisów. Sami od kilku lat mamy bmw i jestem z niego zadowolona, partner oczywiście bardziej. Czuję się w nim bezpiecznie i komfortowo a to ważne podczas jazdy. .

Cytat:
Napisane przez kitiie07
ja nie przepadam, zle mi sie kojarzy - zreszta skojarzenia te potwierdzane sa regularnie codziennie na drogach i osobiscie bym na pewno nie kupila.w prezencie tez bym nie chciala dostac. rozne sa gusta
Czyli nie oceniasz auta z punktu widzenia technicznego, wizualnego tylko na podstawie kto i jak nim jeździ?

Osobom, które kierują się stereotypami, życzę aby częściej napotykały na swej drodze drugą stronę medalu- tych porządniejszych kierowców beemki

A widziała któraś z Was w takich autach rodziny, dojrzałe małżeństwa? Bo te stereotypy to chyba się biorą patrząc przez pryzmat młodych osób, którym jeszcze pstro w głowie.