Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-03-23, 16:13   #4324
Aika213
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
U nas o 2 i 6 też je. Robiłam 150ml wody, ale często jest dalej głodny. Dodajesz czasem kaszkę do mleka?

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Woooow akurat za te pechy z bieganiem się wyrównało

Może mamy bliźniaki syjamskie

Aha

Mój żylak na bank zobaczy różnicę

dzięki za info Dziewczyny. Bałam się, że przekarmiam, bo.M przytył. Widocznie to górskie powietrze. Albo jedzenie w hotelu śniadanie z kącikiem bio należało całe do Markusa muesli gruszkowe albo jogurt naturalny, własne wypieki z domową komfiturą z malin, świeżo wyciskane soki z bio warzyw (z owoców był zazwyczaj tylko pomarańczowy, więc pił głównie z marchwii i buraków). Moje dziecko było w niebie, teraz grymasi, źle mu w domu

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Woow taka cena za bawełnę? super. M teraz ma fazę ściągania czapek, więc przerzucilismy się z kotów barmanów na HM.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Biedna jak.wyniki?

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Super, ja bym się nie zastanawiała. Jeśli ładne fotki robi, a nawet jakby tylko z 5 miało być świetnych, to i tak będzie pamiątka

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Kurcze te czapki z alli są fajne. Dotąd szyła nam wszystko Pola i byłam zadowolona, wszystko rowniutko i porządnie, ale chyba czas na zdradziecką zdradę u Chińczyków
Nigdy jej nie dawałam kaszki do butelki

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Kupilam pó£ ikei

Na szczescie rzeczy dla G zasponsorowala T

Fajnie, ja za 3 tyg bede w jikei ale oprócz krokodyla do wanny dla Amy i pościeli dla nas nic nie chce.
Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wasze dzieci miewają takie suche poloki ? Jakby przemrozone? Na bank to na cos alergia tylko żadnych innych objawów

A moze to na zeby? moja tak ma jak zeby idą

Przebiła sie górna jedynka, druga tez prwnie wyjdzie za kilka dni. strasznie marudna dzis, dałam jej paracetamol i siedzi w chuście większość dnia. Taka biedna jest
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora