U nas o 2 i 6 też je. Robiłam 150ml wody, ale często jest dalej głodny. Dodajesz czasem kaszkę do mleka?
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------
Woooow akurat za te pechy z bieganiem się wyrównało
Może mamy bliźniaki syjamskie
Aha
Mój żylak na bank zobaczy różnicę
dzięki za info Dziewczyny. Bałam się, że przekarmiam, bo.M przytył. Widocznie to górskie powietrze. Albo jedzenie w hotelu

śniadanie z kącikiem bio należało całe do Markusa

muesli gruszkowe albo jogurt naturalny, własne wypieki z domową komfiturą z malin, świeżo wyciskane soki z bio warzyw (z owoców był zazwyczaj tylko pomarańczowy, więc pił głównie z marchwii i buraków). Moje dziecko było w niebie, teraz grymasi, źle mu w domu

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------
Woow taka cena za bawełnę? super. M teraz ma fazę ściągania czapek, więc przerzucilismy się z kotów barmanów na HM.
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------
Biedna

jak.wyniki?
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------
Super, ja bym się nie zastanawiała. Jeśli ładne fotki robi, a nawet jakby tylko z 5 miało być świetnych, to i tak będzie pamiątka
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------
Kurcze te czapki z alli są fajne. Dotąd szyła nam wszystko Pola i byłam zadowolona, wszystko rowniutko i porządnie, ale chyba czas na zdradziecką zdradę u Chińczyków