Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-15, 13:14   #2015
miu_miunia
BAN stały

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
dopiero teraz doczytalam- Ty to kupilas w RZESZOWIE?????? w ktorym lumpku? bardzo prosze o namiary
Cytat:
Napisane przez Sweet :) Pokaż wiadomość
wow dziewczyny jakie zakupy szczególnie zapamiętałam czarnego grzybka, czarne sandałki (jaki to rozmiar?), tunikę na szelkach, retro torebeczkę i buyu w pepitkę ..
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
wow super i buty i opaska do spania

piekne rurki a ta cena

urocza

butky obie pary rewelacja ... osobiscie takim spódniczkom mówię nie... ale mężowi się nie dziwię że kazał zostawić
Cytat:
Napisane przez malgosinka Pokaż wiadomość
Fajniutkie bolerko.

Czarne sandałki śliczne. Opaska też fajna. Te drugie tak średnio mi się podobają, ale nie wiem, jak na nóżce się prezentują. Nie są złe, a możliwe, że bardzo wygodne.

Jaki rozmiar tych rurasów?

Kochana, podaj nick na PW. Te drugie buty są boskie! A spódniczka, no, no...
Cytat:
Napisane przez asshley Pokaż wiadomość
miu_miunia nie pozbywasz sie przypadkiem sandalkow?? jaki to rozmiar?? sa przesliczne, gratuluje zakupu, a ta cena...

dzięki dziewczynkite beżowe buciki jednak sobie zostawiam bo super wyglądają do czarnych rajstop i czarnych rurek
a te czarne to rozmiar 39 ale na 38 też są dobre nie wiem czy się nie pozbędę zrobiłam większe zakupki ale aparat mi padł więc nie zrobiłam zdjęć
a no i buciki czarne kupiłam w taaakim dużym lumpie ale jak to ja nie wiem na jakiej ulicy

miu_miunia jest offline Zgłoś do moderatora