2016-03-25, 07:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXVI
Uwaga, nadrabiam!
Cytat:
Napisane przez aniyam
Niestety przed świętami tak jest, że wszystko prawie zajęte 
|

Cytat:
Napisane przez pingwintastas
Tenebra, nie wiem czy mi się wydaje, czy pytałaś o to gdzie byłam dziś w S - rano w ZT, potem w Arkadii  W Arkadii babka od YSL nie chciała za nic w świecie mnie opuścić  Chyba kupię ten podkład  Przyjdę jak będę miała więcej czasu, żeby mnie wysmarowała, bo kolor musi być dobry  Trochę się zdziwiłam jak w sumie na twarzy się okazało, że najjaśniejszy jest dla mnie za jasny  i ten drugi idealny  Muszę jeszcze sprawdzić czy oksyduje, żebym nie kupiła murzyńskiego podkładu, bo takich próbek to ja mam pod dostatkiem 
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------
S mi wysłała kolejną ankietę - tym razem odnośnie zamówień online... Oj, lepiej im nie odpowiem hahaha Dali mi w obu zamówieniach męskie próbki i jakieś gowno zamiast Black Opium
Za to syforkowa maska błotna jest miodzio! Bardzo mi się podoba  Fajny efekt daje 
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Czekaj na telefon z numeru prywatnego
...a to może dlatego dostałam fajne próbki dzisiaj? Hahaha Bo jestem na tej prestiżowej super czarnej liście 
|
pytałam 
A to aż jestem zdziwiona że w ZT tak dobrze, jak jak jestem to jest w miarę, ale bez szału. I cały czas brakuje im tam próbek i słoiczków już nie wiem kiedy kit wciskają, a kiedy to prawda, bo jak im się pokończyły to robioną próbkę perfum zrobiły bez problemu więc no nie wiem 
Cytat:
Napisane przez Miskaa78
u mnie nie ma szans dostać się do kosmetyczki czy fryzjera "z buta"
zawsze się umawiam na tydzień/ dwa przed
zakupy  chciejstwa
i fokle 
|
A to właśnie świeżo otwarty z 3 dni temu fryzjer i myślałam naiwnie, że się ludzie na nowego nieznanego nie rzucą 
Cytat:
Napisane przez maarthusia
Amyz chyba jeszcze parkuje tira z zakupami z S. 
|

Cytat:
Napisane przez love1234
No nie wiem o czym oni mieliby ze mną rozmawiać. Napisali mi mail, żeby potwierdzić wysyłkę karty. Adres:inne miasto, ulica i nr. Wysłali mi adres kogoś innego. Opisałam im, ze nie wiem skąd wzięła się ta miejscowość i takie tam. Następna wiadomość kolejny bełkot. Nie wiem jak oni mogą wysłać obcy adres zamieszania 
napisałam, ze polecam im lekturę ustawy o ochronie danych osobowych. Bez odzewu jak dotąd
|
|
|