Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-15, 20:47   #277
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja z perelek w koncu zrezygnowalam a tez mialam wziac, nie mam kasy juz za bardzo, moze w nastepnym katalogu, albo pod choinke sobie zazycze
Ja nadal się waham Miałam te perełki w poprzedniej wersji, tzn nadal mam ale już sie przeterminowały Nie jestem zdecydowana czy je brać Mam "kilka" mazideł na kości policzkowe (9 ) i nie wiem czy dziesiąty mi potrzebny

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
J jeszcze bardzo ważne-co możecie powiedzieć o kolorach nectar i whisper szminki glass reflection?proszę o odpowiedź jeśli ktoś je widział!!!))
MagJa miała/ma któryś z kolorów - a może oba? Wyśłij jej PW lub wiadomość na gg

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Ja treselle seduction raczej na pewno nie wezme - za to w 16 albo 01 wezme "klasyczne" treselle. Perelki zostawie na pozniej bo na razie zamowien marnie a potem moze ktos jeszcze cos chciec za mniej niz 50.
Wezme 5 szminek z musem: na pewno frozen rose i plum frost moze rum raisin (wiem ze bardzo ciemna), ewentualnie crushed rose albo mango sorbet albo delicate pink.
Poza tym zel z mineralami (na prezent) i swiecznik, naszyjnik Victorianna i szkatulke
Treselle bede musiała wywachać w COKu, ale nie wiem czy mi potrzebne kolejne pachnidło - mam: Incandessence, Surreal, True Glow, 2 mgiełki i Guerlain Insolence. Czaję się ejszcze na E.Arden 5th Avenue

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Właśnie złożyłam zamówionkowyszło 1026zł więc załapałam się na 35%
Gratuluje Ja mam narazie na ok 230 zł - tak to jest jak już kończy studia i nie ma kto zamawiać

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora