Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-16, 10:05   #315
milagrosx
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Nie mam rabatu
Nie place za przesylke- tak zawsze jest ze jej zarobek idzie na przesylke.

Chodz teraz ostatnio zarobila i nie dala wszystkiego na przesylke.
Nie dziw sie że ci nie dała . Ja zanim zostałam konsultantką to składałam zamówienia mojego TŻ siostry ze Śląska. Miałam wszystkie zniżki ale od zniżki musiałam odliczać sobie koszty przesyłki. Czasami miałam zamówienia na 500 zł i paczka ważyła 6 kg bo zamawiałam lekkie rzeczy a czasami paczka za 500 zł ważyła 15 kg bo w paczce znajdowały się duże żele pod pysznic i tym samym raz płaciłam mniej a raz więcej za przesyłkę, momentami miałam nawet takie sytuacje że musiałam jeszcze dopłacać do przesyłki. W tamtych czasach klientki nie dostawały odemnie rzadnych zniżek bo koszty przesyłki pochłaniały prawie wszystko ale po ogulnym rozliczeniu wychodziłam na zero albo na minus - więc sama zostałam konsultantką i teraz moje klientki mają od 5 - 10 % opustu i rzadnych prezentów , czasami tylko próbki.
Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
Oprócz braku atomizerków są produkty alternatywne :
ODZ.BALS./UST BRZOS.ML.M.VA produkt alternatywny
ARIZONA KUR. PARAF./DLONI CE produkt alternatywny
SPA BLOTNA MAS./TWARZY CE produkt alternatywny
A moja fakturka wykazała:
ODZ.BALS./UST BRZOS.ML.M.VA produkt alternatywny
CLEARSKIN ZEL Z MIKRODROB CE produkt alternatywny
SSS BALSAM PO DEPILACJI CE produkt alternatywny
SPA ELIKSIR W AMPULKACH - brak
Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
A ja mam prosbe odnosnie kolczyków z K15 tych Victorianna chodzi o to ze znajoma ma problem z kolczykami chodzi o podraznienia uczulenia na niektóre składniki etc a szczerze mówiąć nigdy z avonu nie miałam zadnych i nie wiem jakie one niby pisze ze bez niklu ale co w takim razie maja? moze mi ktoś pomóc? moze ktos ma wrażliwe uszka a miła jakies inne i nic mu nie jest albo włąsnie jest :P
Ja mam uczulenie i bez problemu mogę nosić biżuterię z Avonu.

Edytowane przez milagrosx
Czas edycji: 2007-11-16 o 12:21 Powód: korekta
milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora