Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nawracające zapalenie dróg moczowych, sex a zapalenie pęcherza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-16, 13:02   #281
Asienka83
Zadomowienie

Dot.: czeste zapalenia drog moczowych - zbiorczy

Quska tak, w BSM chodzi o wykorzystywanie dłoni w leczeniu Zakrywa się żywą tkanką ośrodki czuciowie w mózgu i dzięki temu energia odbijając się od ręki "wraca" by leczyć chore miejsce
Ja w to nie wierzyłam, wierzył mąż i z czasem namówił mnie do zastosowania tej metody, spróbowałam bo co mi było szkoda. No i do dzisiejszego dnia nie miałam od tamtej pory (jakies 2 lata już) zapalenia pęcherza, pozbyłam się przeciwciał ASA i wiele jesiennych infekcji "pozbyłam się" w zarodku

A jeśli chodzi w medycynę niekonwencjonalną, to wydaje mi się że dobrze dobrane zioła, czy np dobry bioenergoterapeuta, medycyna chińska również mogą wiele zdziałać
Sporo też daje medytacja. Nie chodzi mi tu o leczenie istniejącej już choroby, ale o wzmacnianie swojej witalności, itp. Zresztą co będę tłumaczyć, kto praktykuje medytację ten będzie wiedział

I jeszcze jedno, ale to większośc osób już chyba pisała, że po stosunku najlepiej się wysikać