2016-03-29, 10:43
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Praca w policji.
Cytat:
Napisane przez najadaa135
Witam. W tym roku kończę LO i mam znajomego, który chce iść do policji, problem jednak ze sprawnościowymi sprawami  nie jest jakimś ostatnim łamagą, szczupły, szybki, całą szkołę nie ćwiczył na wf pewnie z lenistwa  , tak więc może i te sprawnościowe by zdał ale z tego co wiem trzeba przynieść książeczkę wojskową a on ma chyba kat. D albo E i właśnie w tym problem, czy jak zobaczą tę kategorię to czy go nie wyśmieją i nie odeślą z kwitkiem. On chciałby być w sumie bardziej policjantem kryminalnym więc nie wiem czy trzeba tam dużo ruchu bo się nie znam, ale może da się jakoś ominąć te sprawnościowe, a jak nie to czy jest jakaś szansa że go przyjmą z tą niską kat. wojskową? Z góry dziękuję za wszelką pomoc 
|
Test sprawności fizycznej musi przejść, podobnie jak inne etapy zanim dostanie się na szkołę. O ile test sprawności fizycznej jakiś ciężki nie jest (choć co dla kogo)to już na szkółce bez kondycji może być ciężko
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------
Nie wiem czy jakoś pomogłam, bo co do kategorii to nie umiem nic odpowiedzieć ;/ jedynie to, że do wf przywiązują dużą wagę na szkółce, niezależnie od tego gdzie potem chciałoby się wylądowac
|
|
|